Korte Update
Door: Sake & Stef
Blijf op de hoogte en volg Stefanie en Sake
25 Juni 2007 | Suriname, Paramaribo
Verder zijn de roti’s inmiddels in eigen keuken gemaakt, met de hulp van onze onderbuurvrouw en buurman, Asha en Soedesh. Foto’s volgen...
25 Juni 2007 - 17:37
Beppie:
Geweldig nieuws, geniet nog maar even van al dat moois, voor je het weet komt is het voorbij. Aan jullie verhalen en foto's te zien is het echt de moeite waard geweest dit jaar.
Groeten vanuit Alverna, fam. Wlaraven -
26 Juni 2007 - 10:38
Joep Kops:
Nou geniet nog maar even van al dat moois. Het lijkt me een erg heftige ervaring en het doet mij twijfelen aan wat ik eigenlijk doe in dit landje.. Misschien moest ik ook maar eens de biezen pakken. Eerst even een schooltje afronden. We zien jullie in augustus verschijnen en voor het weer hoeven julle sowieso geen heimwee te hebben. Het regent hier als een gekske!
Groetjes van Joep -
11 Juli 2007 - 14:22
Bernadet:
Het regent nog steeds hier... Net als de afgelopen twee weken in Beieren en Oostenrijk waar Anne en ik in een tenje zaten. Komend weekend wordt het eindelijk beter, 28 graden of zoiets, dus dan kan het hangmatje ook hier uitgerold worden!