nog vóór vertrek - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Stefanie en Sake Leijten - WaarBenJij.nu nog vóór vertrek - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Stefanie en Sake Leijten - WaarBenJij.nu

nog vóór vertrek

Door: Sake & Stef

Blijf op de hoogte en volg Stefanie en Sake

29 Januari 2007 | Suriname, Paramaribo

28 januari was de weblog al gelaunched. Inmiddels nog steeds niets online. Hier in ieder geval nog een sneue foto van de achterblijvers op Schiphol (genomen terwijl wij in het vliegtuig zaten).

Misschien dat we binnenkort de tijd en zin kunnen vinden om toch eens wat nieuws op het wereldwijde net te gooien...

De groeten uit Paramaribo en tot de volgende keer!

• 14 Maart 2007 - 21:19

Pappapieter:

Wat sneu en koud!! Wat heb ik lang staan wachten, maar jullie nog langer!!

Trouwens, aan de foto van die kinderen te zien, zijn er in Suriname ook naturisten !!

• 15 Maart 2007 - 21:09

Wilma:

en ik maar denken dat het een foto was van een of ander grootse futuristische dam in Suriname. Dat krijg je als je van achter naar voren leest!

• 18 April 2007 - 15:50

Pappapieter:

Wanneer plaatsen jullie nou weer eens een verhaaltje over jullie belevenissen in Switi Sranan? Wil je ruimte voor meer foto's?, laat het me weten. Nog 9 dagen en dan ben ik bij jullie,.Ik verheug me erop. Bigi brasa fo misi Stefanie en masra Sake!!

• 18 April 2007 - 15:52

Papapieter: