Van Suriname (naar NL) naar India
Door: Sake & Stef
Blijf op de hoogte en volg Stefanie en Sake
22 September 2009 | India, Delhi
In Suriname, ondanks wat teleurstellingen, een leuke tijd gehad en een aantal nieuwe dingen gedaan/gezien: een hele dag op de postboot, Brownsberg, gezwommen in verschillende kreken, en niet te vergeten: met Stef's oom naar de plantage geweest waar Stef, vanwege het slavenverleden van haar voorouders, recht heeft op een stuk grond. Erg warm in Augustus trouwens..
Een weekje terug in Nederland geweest, want een directe vlucht van Paramaribo naar Delhi bestaat niet. Het was wel raar om na zo'n lange vakantie maar een weekje in het land te zijn, maar ook wel even lekker (een beetje westerse luxe voor vertrek naar India).
Inmiddels dus alweer in India. Voor iedereen die geinteresseerd is, hebben we onze oude weblog van Suriname (2 jaar geleden) weer nieuw leven ingeblazen. We zullen proberen af en toe wat nieuws te plaatsen...
Tot later! Sake & Stef
26 September 2009 - 06:41
Hans:
Niks meer van gehoord, van die plantage. Zijn de bouwtekeningen al klaar? -
04 Oktober 2009 - 21:53
Pieter:
Ja ja je wordt nog eens grootgrondbezitter. Zou mooi zijn als er olie onder zit!